Výroba z čokolády na zakázku a jiná cukrářská výroba

Chtěli byste si nechat něco vyrobit z čokolády na zakázku či jiné cukrářské výrobky ? (dorty, zákusky, dezerty) Neváhejte a kontaktujte nás buď telefonicky +420 777 849 161 (Ondřej Dobiáš) nebo emailem: info@cokolada.online.cz

Něco málo na našem chef cukráři

Bonbony a čokoládové tabulky pro vás připravuje cukrářka Lucie Průšová, která se této činnosti profesionálně věnuje od roku 2000. Za svou kariéru se snažila nasbírat co nejvíce zkušeností nejen v cukrárnách v České republice, ale také ve Francii, Itálii či v Asii. Čokoládu v podobě tabulek i chutných čokoládových bonbonů vyrábí na základě inspirace ze světa a historie spojené především s  první republikou. Perfektní chuť čokolád je získaná díky používání těch nejkvalitnějších surovin. Cukrářka Lucie Průšová také nabízí i ostatní cukrářskou výrobu na zakázku. Ve svém cukrářském umění se neustále zdokonaluje, sleduje nejnovější trendy a pro své zákazníky připravuje nejen čokoládové bonbony a čokoládové tabulky, ale také dezerty, dorty, zákusky či pořádá cukrářské kurzy .

Nenechte si ujít možnost nakupovat čokoládu přímo od mistra cukráře.

  • 2017 – otevření nové cukrářské provozovny v Psárech
  • 2016 – stáže a spolupráce – Le Sablon – Padova,Itálie,
  • 2014 – výroba čokolády pro projekt kolekce čokolád *Rozbíjím se*  – www.rozbijimse.com
  • 2013 – doposud  – Lucie Průšová – cukrárna se zakázkovou výrobou www.cukrarske-studio.cz
  • 2011 – 2012  – šéfcukrář – La Degustation Bohéme Bourgeoise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)
  • 2009 – 2011  – šéfcukrář, vedoucí cukrárny – Jihoměstský pivovar, s.r.o. – chod cukrářské výroby, sestavování receptur, haccap
  • 2006 – odborná stáž v cukrářské škole CFA regional de Saint Louis
  • 2005 – 2006  – stáž v rodinné cukrárně na jihu Francie – J.F. & Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensal – výroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií
  • 2000 – 2008  – aktivní spolupráce s cukrářským studiem Mirky Slavíkové

Výroba čokoládových bonbónů a tabulek z čokolády