Jakmile jednou ochutnáte čokoládové bonbony z dílny cukrářky Lucie Průšové, už nikdy nebudete chtít jiné. Bonbóny se odlévají do forem, případně se řežou. Aby byly skutečně chutné, je důležitá kvalita temperované čokolády a práce s ní. Čokoládu pro čokoládové bonbóny cukrářka vybírá podle kvality bobů, ze kterých je čokoláda vyrobena, způsobu jejich pěstování, způsobu jejího zpracování či podle množství obsaženého kakaového másla. Neméně důležitá je pro ní, také morální a etická stránka výrobce. Náplně do bonbonů jsou pečlivě vybírány na základě toho, jak podtrhnou chuť čokolády. Při výrobě čokoládových bonbonů čerpá cukrářka inspiraci z prvorepublikových receptů a svých zahraničních zkušeností. Použití kvalitních surovin je samozřejmostí. Bonboniéry jsou velmi vkusně baleny. Je možno si zakoupit bonboniéry s mixem přímo od cukrářky, případně s vlastním výběrem jednotlivých bonbonů dle aktuální nabídky.
Při nákupu s čokoládovými tabulkami získáte skvělé slevy.