Popis
Díky využívání sezónních surovin vám můžeme zaručit maximální čerstvost našich bonbonů s ohledem nejen na tu nejlepší chuť, ale také na životní prostředí a jeho udržitelnost. Podívali jste se někdy na složení vaší oblíbené průmyslově vyráběné bonboniéry? Překvapil vás nekonečný výpis položek s cukrem a ztuženým rostlinným tukem na prvních místech? Toto u našich bonbonů v bonboniérách nenajdete. Do ovocných náplní používáme čistá ovocná pyré, do ořechových náplní stoprocentní ořechové pasty z oblasti Piemontu, v čokoládové náplni musí vždy hrát prim kvalitní čokoláda a smetana. Zvýšenou pozornost věnujeme samozřejmě také výběru producenta samotné čokolády, u něhož se vždy zaměřujeme na filozofii jeho výroby, způsob pěstování kakaových bobů, jejich zpracovávání a v neposlední řadě složení a chuti finálního produktu. Jen tak vám můžeme zaručit jedinečný požitek z bonbonů ve vaší bonboniéře.
Exkluzivní kolekce bonbonů složená z 36 ručně vyráběných čokoládových bonbonů sestavená speciálně pro Vás naším šéfcukrářem. Balení obsahuje variaci 36 kusů bonbonů v 7? sezónních příchutích.
Aktuálně můžete ve své bonboniéře najít například výběr z těchto variací:
Čokoládový bonbón s jemným čokoládovým krémem
(skořápka – hořká čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), čokoládový krém – čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), smetana, máslo, invertní cukr; dekor – kakaové máslo)
Bonbón s kávovým krémem z bílé čokolády
(skořápka – hořká čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), kávový krém z bílé čokolády – čokoláda 38%, smetana, máslo, invertní cukr, káva)
Křupavý griliáš v mléčné 40% čokoládě
(skořápka – mléčná čokoláda 40%, lískooříšková pasta 100%, griliáš – opražené ořechy v karamelu (lískové oříšky, cukr)
Svěží černorybízový bonbón
(skořápka – hořká čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), čokoládový krém z černého rybízu – čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), pyré černý rybíz 90%, máslo, invertní cukr)
Jemná lískooříšková klasika Praline
(skořápka – hořká čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60% kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin) , čokoládovo-ořechový krém – čokoláda 40%, , lískooříšková pasta 100%, dekor – zlatý airbrush)
Oblíbený kokosový bonbón s kapkou rumu
(skořápka – hořká čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), čokoládový krém s karamelizovaným kokosem – čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), karamelizovaný kokos (kokos, cukr, kokosový tuk), smetana, invertní cukr, bílý rum)
Bonbón se zázvorem, pomerančem a hřebíčkem povzbuzující organismus
(skořápka – hořká čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), čokoládový krém – čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), smetana, máslo, pomerančová šťáva, zázvor, invertní cukr, hřebíček, dekor – kandovaná pomerančová kůra)
Bonbón s karamelovým krémem se skořicí
(skořápka – hořká čokoláda 72% (Kakaová hmota – 60 % kakaové máslo, 40 % sušiny, cukr třtinový, sójový lecitin), karamelový krém se skořicí (třtinový cukr, smetana, máslo, invertní cukr, skořice), dekor – stříkané kakaové máslo)
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.